?> Kup commerce - o nama
Kup Commerce
O namaTrgovinaGrađevinarstvoReferenceGdje smoKontakt
Kup commerce - o nama
Tvrtka studio O d.o.o. Đakovo osnovana je 2005.g. Osnovna djelatnost poduzeća je izvođenje građevinskih radova s naglaskom na izvođenje radova na unutarnjem uređenju objekata. Specijalnost nam je izvođenje radova suhe gradnje: gips-pregradni zidovi, spušteni stropovi, suhi estrisi, izrada dekorativnih spuštenih stropova, izolacije, vatrozaštita, kao i trgovina građevinskih materijala namijenjenih suhoj gradnji.

Uz podršku i ugovorni odnos s vodećim europskim proizvođačima materijala za suhu gradnju tvrtka se proteklih godina profilirala u jednu od vodećih tvrtki, specijaliziranih za izvođenje radova suhe gradnje, na području Slavonije i Baranje. Tvrtka trenutno zapošljava dvadeset djelatnika koji su angažirani na izvođenju radova kako na području Slavonije i Baranje tako i na području grada Zagreba i obalnom području.

Svi radnici kontinuirano su obučavani i licencirani od strane proizvođača materijala te uz stručnu podršku, kako vlastite stručne službe tako i stručnih službi proizvođača, mogu odgovoriti svim zahtjevima moderne gradnje. Tvrtka posjeduje sve potrebne strojeve, alate, vozila i svu potrebnu opremu za izvođenje radova koji su predmet našeg poslovanja, uz kontinuiranu nabavku nove i modernije opreme. Razvoj tvrtke usmjeren je na daljnje usavršavanje i proširenju djelokruga rada na unutarnjem uređenju objekata proširujući svoju ponudu na izvođenju radova žbukanja, izrade cementnih glazura, izrada toplinskih fasadnih sustava, izolacija , soboslikarski radovi i sl .
studio O d.o.o. građevinarstvo, trgovina i proizvodnja
31400 Đakovo, P. Preradovića bb, Tel.: 031 84 05 55 | Fax: 031 84 05 54
OIB: 78767368972 | Žiro račun: 2402006-1100534828 ERSTE BANK
E-mail: studio-o@studio-o.hr | www.studio-o.hr